Guardalavaca vakantie

Geniet van wondermooie dagen in het Cubaanse Guardalavaca vlakbij het stadje Holguin. Parelwitte stranden, Cubaanse flair en zonneschijn zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De baai en het kleine bijbehorende vroegere vissersplaatsje liggen op 15km vanaf de stad Holguin. Hier komt je vliegtuig aan en staat vervoer klaar om je naar het geboekte resort of hotel in Guardalavaca te brengen. De badplaats met haar parelwitte fijne zandstrand is door kokospalmen omringd en is de ideale plek om te ontspannen en te relaxen.

Aanbod Zonvakanties Guardalavaca Holguin

Door de link van de aanbieder te kiezen vindt u meer aanbod van zonvakanties in Guardalavaca Holguin.

15 dgn Viva Cuba Libre

Groepsreis-Cuba

→ In 15 dagen alle hoogtepunten
→ Relaxen op het strand
→ Havana, Trinidad en Vinales

Hotels Guardalavaca

Groepsreizen Cuba

→ Nagenieten aan het strand
→ De mooiste plekjes van Cuba
→ Koloniale steden & tabak

Holguin Cuba topper!!!

→ Parelwitte stranden
→ Ongerepte natuur
→ ***** Hotel

Opties vakantie Cuba Guardalavaca Holguin

Door het aanbod van de grootste en scherpste zonvakanties Cuba Guardalavaca Holguin aanbieders samen te voegen biedt De Cuba Specialist het grootste aanbod aan zonvakanties Holguin. Omdat wij aanbod samenvoegen kun je vergelijken op prijs en kwaliteit. Een hotel wordt vaak bij meerdere aanbieders aangeboden. Het kan zo maar zijn dat doordat je bij een bepaalde aanbieder een accommodatie kiest je honderden euro’s kan besparen. Bekijk het aanbod, vergelijk prijzen en accommodaties en maak de in jouw ogen voordeligste keuze.

De meeste aangeboden vakanties Holguin Guardalavaca zijn all inclusive. Toch zijn er ook losse hotels in deze badplaats te boeken. Dus als je een los vliegticket Cuba wilt boeken en apart je hotel is er genoeg aantrekkelijk aanbod te vinden.

Sitemap