Fly Drive Cuba

Individuele reizen Cuba

De vraag naar individuele rondreizen Cuba groeit enorm. Cuba zelfstandig via een privéreis ontdekken i.p.v. met een grote groep mensen, dat is wat steeds meer Cuba reizigers willen. Je eigen tijd indelen. Zelf de tijd nemen bij de te bezoeken bezienswaardigheden. Individueel of eventueel met een eigen chauffeur die geheel met trots en passie de mooiste plekjes van Cuba laat zien. Mogelijkheden alom. En reken maar dat de Cubaan trots is. Dit zijn ingredienten die steeds meer mensen aanspreken. Niet met een grote groep toeristen dat koloniaal stadje bezoeken en snel weer onderweg naar de volgende bezienswaardigheid. Maar met z’n tweeën, familie of vrienden je eigen tijd indelen. Zelf uitmaken wanneer een volgend hoogtepunt van de Cuba individuele rondreis bezoekt. Meer weten? Check het aanbod op deze pagina.

14 dagen Cuba Libre

→ In 14 dagen alle hoogtepunten
→ Huurauto inclusief
→ Combinatie van oost en west
→ Privéchauffeur bij te boeken

Fly Drive Cuba 23 dagen

privereis-Cuba

→ Route boordevol highlights
→ 4* all-inclusive hotel Varadero
→ Vlucht, verblijf & huurauto
→ Koloniale steden & tabak

Cuba Highlights 20 dagen

→ Vervoer/hotels/ontbijt ineen
→ Tabaksvallei Viñales
→ Sfeervolle accommodaties
→ Wandeling in koloniaal Trinidad

Individuele Reizen Cuba

Een individuele rondreis Cuba is de beste manier om Cuba te begrijpen. De pure Cubaan ontmoet je op de straat en in het landschap. Wanneer je in de prachtige koloniale steden wandelt, door de schilderachtige dorpjes slentert of door het landschap rijdt. Dit inclusief verblijf in een authentiek hotel of casa particular oftewel, bij de mensen thuis.

Fly Drives Cuba als individuele reizen Cuba

Een Fly Drive Cuba als individuele reis geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Als je zelf gaat rijden zijn de meeste self-drive reizen Cuba voorzien van tablet & GPS met de meest gedetailleerde routekaart van Cuba. Zo kom je zonder moeite op je volgende bestemming terecht.
Wil je meer weten over Fly Drives Cuba en het uitgebreide aanbod bekijken?
Ga dan naar: Fly Drive Cuba

Cuba op maat reis als individuele reizen Cuba

Wil je geen kant en klare individuele reis maar wil dat samen met jouw de meest ideale rondreis wordt samengesteld op basis van jouw wensen? Laat dan je reis samenstellen door experts die naar je luisteren of stel zelf op basis van bouwstenen je favoriete vakantie samen.
Ga dan naar: Cuba op Maat Reizen

De individuele reizen Cuba zijn met zorg samengesteld. Prachtige voorbeeldreizen en aanbiedingen die een juiste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Mocht je vragen hebben over een privereis Cuba die je gevonden hebt. Of je wilt informatie ontvangen over mogelijke reisopties.

Vul dan het “Cuba Reiswensen” formulier in die te vinden is op deze individuele reizen Cuba pagina.

Individuele Reizen Cuba

Sitemap