Cuba reizen met kinderen

Door Cuba reizen met kinderen. Een strandvakantie combineren met een rondreis door dit waanzinnige land. Cuba is uitermate geschikt om met kinderen te bereizen. Uiteraard zijn er gedeeltes die wat lastig te bereizen zijn, maar om de hoogtepunten van Cuba ook door kinderogen te laten zien zijn er voldoende mogelijkheden op dit Caribische eiland. Naast het feit dat u zelf een Cuba reis kunt samenstellen zijn er een aantal reisbureaus gespecialiseerd in reizen met kinderen Cuba. Meestal gecombineerd met een aantal heerlijke dagen strand om bij te komen. Zowel lekker voor uw kids als voor uzelf nietwaar?

Djoser Family reizen Cuba
20 dagen

Cuba kidsreizen

Riksjakids Cuba privereizen
10-23 dagen

Cuba reizen met kinderen

ANWB Familie reizen Cuba
16 dagen

Cuba familiereis

Fly Drive Cuba met kinderen

Wat je ook kunt doen is een fly drive Cuba boeken om samen met je kinderen door Cuba te reizen. Je komt aan in Havana, haalt je huurauto op en rijdt naar je eerste hotel. Dit geeft je veel vrijheid en enige flexibiliteit t.o.v. een georganiseerde kidsreis. Meer weten? Bekijk het aanbod rechtsboven op deze pagina.

Vakantie Cuba met kinderen

Ook als je alleen wilt genieten van een zonvakantie Cuba met je kinderen zijn er genoeg mogelijkheden. Vanuit je vakantie bestemming kun je dagtrips regelen naar Havana en andere interessante bestemmingen in Cuba. Dus voor iedereen die behoefte heeft aan een verblijf aan het strand vind diverse opties op onze zonvakantie Cuba pagina.

Sitemap