rondreizen-cuba
Een rondreis Cuba is de ideale manier om kennis te maken met dit unieke land! Wie Cuba zegt denkt aan de gemoedelijke sfeer, de unieke Cubaanse muziek, de vele oldtimers en het koloniale verleden. De vele kleuren in het landschap, de tabaksvelden en de stad Trinidad, het Escambray gebergte en de zuidelijk gelegen Sierra Maestra zijn uniek en zijn nergens anders te vinden. Dit alles zorgt ervoor dat een rondreis Cuba onvergetelijk zal zijn. Op zoek naar een rondreis Cuba 2022? Lees hier meer over rondreizen Cuba

Groepsreizen Cuba

Een groepsreis zorgt dat u Cuba ontdekt met gelijkgestemden. Samen ontdekt u dit prachtige land, nieuwe vrienden zijn snel gemaakt.
Ga naar groepsreizen Cuba voor meer informatie

Individuele reizen Cuba
Cuba ontdekken met z’n tweeën of met vrienden. Ook dit is mogelijk als rondreis. Reis per huurauto langs de hoogtepunten.
Ga naar Individuele reizen Cuba voor meer informatie

Reizen met kinderen Cuba
Wie zegt dat rondreizen met kinderen niet mogelijk is? Cuba is het ideale land om met je gezin te ontdekken. Cubanen zijn gek op kinderen en deuren worden daardoor geopend die anders gesloten blijven. Check de kids rondreizen Cuba!
Ga naar reizen met kinderen Cuba

Rondreizen Cuba met zorg samengesteld

De rondreizen aangeboden bij de Cuba Specialist zijn met zorg geselecteerd. Ons doel is om voor iedereen die dit prachtige eiland wil bezoeken een geschikte rondreis Cuba te vinden. Zowel goedkope rondreizen als reizen met wat meer comfort worden bij ons getoond. Dit alles met oog op een juiste impressie van het eiland en een optimale prijs kwaliteit verhouding. Persoonlijke voorliefde voor Cuba speelt hier zeker een rol bij.

Sitemap