Cuba autohuur

De beste manier om individueel Cuba te ontdekken is om een auto te huren. Je bent dan niet afhankelijk van het Cubaanse openbaar vervoer wat niet altijd stipt is. Van A naar B rijden (bijvoorbeeld van Havana naar Trinidad) gaat redelijk snel door de snelweg die vanaf Havana naar alle belangrijke bestemmingen loopt. Zo kun je Cuba in een rap tempo ontdekken. Met name als je een krap schema hebt is autohuur Cuba de beste optie.

Voorwaarden Autohuur Cuba

Er zijn enkele eisen om in Cuba een auto te mogen huren. Hieronder staat waar je rekening mee moet houden als je een auto in Cuba wilt gaan huren.

→ In Cuba mag je rijden met een rijbewijs uit eigen land
Het wordt echter wel aangeraden om een internationaal rijbewijs te hebben als je een auto wilt huren in Cuba. Dit kun je krijgen bij de ANWB
→ De minimumleeftijd voor autorijden in Cuba is 21jaar

Online een huurauto in Cuba reserveren

Er zijn maar weinig autoverhuur websites waar je een auto kunt huren voor Cuba. Amerikaanse aanbieders zoals Avis en Hertz zijn uitgesloten. Cuba is wat autohuur betreft erg kritisch op internationale organisaties. Gelukkig is er een hele goeie autohuur Cuba aanbieder die voor prima tarieven auto’s aanbied. Geen Cubaanse oldtimers maar betrouwbare auto’s waar je veilig heel Cuba mee kunt ontdekken.

Waar op Cuba kun je een auto huren?

Als je je huurauto online boekt kun je de auto direct op het vliegveld van Havana ophalen. De luchthaven ligt 17 km buiten Havana. Het verhuurbedrijf vind je direct in de terminal van de luchthaven.

Echter kun je de huurauto niet alleen op de luhthaven van Havana ophalen. Ook in Holguín, Trinidad, Santa Maria, Santa Clara en Varadero kun je de huurauto Cuba ophalen.

Kortingscode voor uw huurauto

Sitemap