Groepsreis Cuba 14 dagen

Een groepsreis Cuba? Met gelijkgestemden via een groepsreis Cuba ontdekken? Wie wil er nu niet naar het swingendste land in de Caribische Zee. Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Onderstaande groepsreis voldoet aan deze eisen. En nog betaalbaar ook. Nieuwsgierig? Check via onderstaande groepsreis Cuba button.

Groepsreis Cuba

Prikkel je zintuigen tijdens een groepsreis Cuba. De inwoners zijn ontspannen en vrolijk. Cubanen maken muziek en dansen de hele dag. Ga je naar Cuba op groepsreis, dan zul je overal vrolijke Cubanen tegenkomen. Van Havana tot Holguin.

De groepsreis Cuba start in het bruisende stad Havana. De gezellige straten en pleinen ademen koloniale historie met een vleugje Caribische dans en muziek. Ook Santiago de Cuba bruist van de muziek en heeft volop prachtige koloniale gebouwen. Hier dan ook talloze muziekcafés genaamd ‘casa de la trova’.

De oude stad Trinidad is een waar openluchtmuseum. Sigaar rokende bejaarde vrouwen, Ezels met wagens en oude mannetjes die rondlopen met vogelkooitjes. (pajareros) Een ware belevenis.

Deze groepsreis Cuba sluit je af in Varadero. Hier kun je genieten van zon, zee en strand. Ga hier lekker snorkelen of ontspannen op het strand. Neem een nip van je cocktail en geniet. Geniet van alles wat Cuba je te bieden heeft. Een onvergetelijke groepsreis Cuba waarbij je niks tekort kom. Reis met gelijkgestemden en beleef dit prachtige land met haar vriendelijke inwoners.