Wie op vakantie naar Cuba gaat heeft onvermijdelijk een reisgids Cuba nodig. Eigenlijk ga je 15 jaar terug in de tijd. Met je mobiel heb je beperkt internet dus ben je afhankelijk van een andere bron om je door Cuba te begeven en uit te zoeken wat de leukste en goedkoopste hotels in een bepaalde plaats zijn. Laat staan van bezienswaardigheden, restaurants en tips ter plekke. Een reisgids Cuba zoals een Lonely Planet, Insight Guide of Roughguide zijn de meest voor de hand liggende opties.

Reisgids Cuba

Ook als je een auto huurt kan een reisgids Cuba goed van pas komen. Reisgidsen tonen bezienswaardigheden die je onderweg kan treffen. Ook accommodaties en restaurantjes in dorpen en steden worden onafhankelijk omschreven. Zo vind je de beste hotels en restaurants die binnen je budget passen. Naast genoemde mogelijkheden vind je informatie over tradities, cultuur, waar de ziekenhuizen en overheidsinstanties zijn en een woordenboek met de belangrijkste Spaanstalige vertalingen die nodig zijn om te communiceren. Niet veel Cubanen spreken Engels. Een reisgids Cuba is dus noodzakelijk voor iedereen die dit prachtige land aandoet.

Wegenkaart Cuba

Een Tom Tom of andere navigatie zal niet werken vanwege de beperkingen die in Cuba aanwezig zijn. Naast een gids is het ook raadzaam om een gedetailleerde wegenkaart Cuba aan te schaffen. Een wegenkaart Cuba is geen overbodige luxe. Wegwijzers en borden zijn niet altijd even betrouwbaar. Met name in de wat verder van Havana gelegen gedeeltes. Via de link hierboven krijg je naast reisgidsen Cuba ook wegenkaarten te zien. Houdt je ervan om Cuba per fiets te ontdekken? Ook dan hebben wij diverse mogelijkheden voor je.

Sitemap