groepsreis Cuba

Op zoek naar groepsreizen Cuba voor 2023 of 2024? Wil je de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Cuba ontdekken in gezelschap? Een groepsreis Cuba ondernemen met mensen die dezelfde interesses en passie hebben is dan echt iets voor jullie. Ontdek Cuba en reis door het land van de Salsa, olditmers, koloniale hoogstandjes, sigaren en rum. Door de begeleiding van een ervaren gidsen wordt u alles over een bestemming, streek, bezienswaardigheid en het verleden en heden van Cuba verteld. Dit leidt tot een onvergetelijk vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Bekijk hieronder drie uitgelichte groepsreizen Cuba. Speciaal geselecteerd qua prijs/kwaliteit verhouding. Voor inspiratie en om eventueel te boeken.

15 dgn Viva Cuba Libre

groepsreis Cuba

→ In 15 dgn alle hoogtepunten
→ Relaxen op het strand
→ Havana, Trinidad en Vinales

Groepsreis Cuba – 20 dagen

→ Nagenieten aan het strand
→ De mooiste plekjes van Cuba
→ Koloniale steden & tabak

Groepsreis topper 16 dagen!!!

Cuba-groepsreis

→ Door de tabaksvelden
→ Koloniaal Trinidad
→ Afsluitend strand Varadero

Ontdek Cuba via een groepsrondreis

De groepreizen Cuba aangeboden bij de Cuba Specialist zijn comfortabel, veilig én aantrekkelijk geprijsd. Ze laten alle mooie plekjes van Cuba zien en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke impressie van het land krijgt. Doordat wij dagelijks de groepsreizen updaten houden we het aanbod aan Cuba reizen actueel. Dit alles met een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbod groepsreizen naar Cuba

De groepsreizen Cuba van onze partners zijn met ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders en hebben een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding. De reizen zijn inclusief overnachtingen in drie- en viersterren hotels. Vrijwel alle excursies zijn inclusief de reissom. Daarnaast bieden onze partners voldoende ruimte en tijd om er zelf op uit te trekken als u dit wenst.

Groepsreizen Cuba: De voordelen

De voordelen van door Cuba reizen in een groep zijn divers. Een aantal voordelen zijn:

→ Door ervaren reisbegeleiders komt u veel te weten over Cuba en haar gebieden en steden
→ In een groep reizen geeft een veiliger gevoel
→ U leert nieuwe mensen kennen
→ De mede reisgenoten zijn gelijkgestemd
→ Doordat zaken als transport, accommodatie en gidsen al geregeld zijn, heeft u meer tijd over om van het land te genieten.
→ Van tevoren is bekend hoeveel u zult moeten uitgeven aan de groepsreis. Meestal zijn alle kosten inbegrepen.

Kortom. Diverse redenen het prachtige Cuba te ontdekken met gelijkgestemden. Bekijk nogmaals de groepsreizen Cuba voor inspiratie!

Sitemap