Cuba Vliegticket

Losse vliegtickets Cuba zijn eenvoudig te boeken bij De Cuba Specialist. Wij tonen de meest aantrekkelijk geprijsde vliegtickets naar het prachtigste eiland van het Caribisch gebied. Cuba heeft alle ingrediënten om te genieten van een gevarieerde vakantie. Zon, zee, cultuur, natuur en een indrukwekkende geschiedenis. Maar wacht niet te lang met het boeken van een vliegticket. Doordat de Cubaanse overheid steeds opener, toegankelijker en soepeler wordt staat Cuba aan de vooravond van een flinke verandering. Daardoor heb je kans dat Westerse invloeden steeds groter worden. Een ticket Cuba moet je dan ook binnenkort boeken om deze ontwikkeling voor te zijn en de puurheid en charme van het Caribische eiland nog mee te maken.


Kortingscode voor uw huurauto

Vliegen naar Cuba – goedkope tickets

Doordat Cuba steeds opener wordt is het vrij eenvoudig om een los vliegticket te boeken. Vooral in de hoofdstad Havana zijn er veel mogelijkheden om na aankomst op de luchthaven een accommodatie te boeken. Verder zijn overal op het eiland in ieder stadje goedkope hotelletjes (Posadas) wat het mogelijk maakt om per huurauto over het eiland te reizen. Een vliegticket Cuba is dan ook de ideale optie voor vakantiegangers die individueel Cuba willen ontdekken.

Vliegtickets Amsterdam – Havana
Wie vanaf Amsterdam naar Havana wilt vliegen heeft diverse mogelijkheden. Alleen KLM vliegt direct vanuit Amsterdam op Havana. Overige opties vanuit Amsterdam zijn met een overstap in Parijs, Madrid en Londen.
Voor de goedkoopste vliegtickets vanuit Amsterdam naar Havana, klik onderstaande link of gebruik de blauwe zoekmodule en voer “Amsterdam” naar “Havana” of “Varadero” in.
Ga naar vliegtickets Havana

Vliegen via andere landen
Als je eerst een ander land wilt bezoeken en daarna naar Cuba wilt vliegen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld eerst Mexico bezoeken of eerst een bestemming in de Verenigde Staten. Sinds 2015 is het mogelijk om vanuit Amerika Cuba aan te doen. Wil je hier meer over lezen? Ga dan naar Cuba via de Verenigde Staten

Sitemap